کلیدواژه‌ها = رژیم غذایی
بررسی نقش میزان فلاونوئیدهای دریافتی از رژیم غذایی در خطر ابتلاء به اندومتریوز در زنان ایرانی

دوره 22، شماره 3، خرداد 1398، صفحه 68-75

10.22038/ijogi.2019.13395

سمانه یوسف‌لو؛ دکتر شهیده جهانیان سادات محله؛ دکتر آزاده متقی؛ دکتر انوشیروان کاظم‌نژاد


بررسی ارتباط آنتی‌اکسیدانت‌های دریافتی رژیم غذایی با پارامترهای آنالیز اسپرم

دوره 21، شماره 6، شهریور 1397، صفحه 47-54

10.22038/ijogi.2018.11632

صفا قرقانی‌پور؛ محبوبه تائبی؛ پیمان صالحی؛ دکتر مطهر حیدری بنی


مقایسه الگوی غذایی دوران بارداری در مادران دارای کودک کم وزن و با وزن طبیعی هنگام تولد

دوره 21، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 80-89

10.22038/ijogi.2018.10585

سمیرا احمدی طاهری؛ امیرحسین رمضانی احمدی؛ مریم جوادی؛ آمنه باریکانی


مقایسه‌ دریافت‌های غذایی و شاخص توده بدنی پیش از بارداری، در زنان مبتلا به سقط جنین خودبه‌خودی و زنان با بارداری موفق

دوره 20، شماره 10، دی 1396، صفحه 35-42

10.22038/ijogi.2017.10154

شیرین امینی؛ سیما جعفری‌راد؛ حورا محسنی؛ هاجر احسانی؛ لادن حجازی؛ ناهید فقهی


بررسی نقش و مکانیسم احتمالی عوامل تغذیه‌ای بر نسبت جنسیتی جنین

دوره 19، شماره 8، اردیبهشت 1395، صفحه 14-27

10.22038/ijogi.2016.7029

علی اصغر رشیدی؛ رضا محبتی؛ فاطمه تارا؛ مجید غیور مبرهن


بررسی نقش میزان کربوهیدرات و انرژی دریافتی از رژیم غذایی در ابتلاء به کیست های عملکردی تخمدان

دوره 18، شماره 152، تیر 1394، صفحه 9-15

10.22038/ijogi.2015.4669

الهام فاضلی؛ مهین تفضلی؛ سلمه دادگر؛ فرناز سید احمدی نژاد