کلیدواژه‌ها = واژینوز باکتریال
ارتباط مصرف مواد غذایی فرا فرآوری شده با واژینوز باکتریال: یک مطالعه مورد- شاهدی

دوره 24، شماره 12، بهمن 1400، صفحه 67-76

10.22038/ijogi.2022.19759

مروارید نورمحمدی؛ دکتر غزاله اسلامیان؛ دکتر سیده ندا کاظمی؛ دکتر بهرام رشیدخانی؛ دکتر فاطمه امیدی‌فر


استفاده از روش PCR برای تشخیص باکتریال واژینوزیس در زنان مشکوک به واژینوز در استان گیلان

دوره 21، شماره 12، اسفند 1397، صفحه 29-36

10.22038/ijogi.2019.12655

اسماعیل روح‌بخش؛ دکتر علی مجتهدی؛ دکتر رمضانعلی خاوری‌نژاد؛ دکتر نور امیرمظفری


مقایسه معیارهای بالینی آمسل با روش استاندارد رنگ‌آمیزی گرم در تشخیص واژینوز باکتریال

دوره 21، شماره 8، آبان 1397، صفحه 55-65

10.22038/ijogi.2018.11970

آسیه آزادپور مطلق؛ ماهرخ دولتیان؛ ملیحه نصیری؛ دکتر بهروز عزت‌پور؛ یدالله صحرانورد؛ حشمت شکیبا


تأثیر ژل واژینال گل راعی بر واژینوز باکتریال

دوره 16، شماره 56، تیر 1392، صفحه 17-27

10.22038/ijogi.2013.1252

زهرا محمدزاده؛ سکینه محمدعلیزاده چرندابی؛ عزیزه فرشباف خلیلی؛ یوسف جوادزاده


درمان واژینوز باکتریال در بارداری و تاثیر آن بر نتایج بارداری

دوره 13، شماره 5، آذر 1389، صفحه 1-7

10.22038/ijogi.2010.5821

زهره توانا؛ ژاله ذوالقدری؛ محمد جواد حدائق؛ طاهره پوردست


بررسی و مقایسه عوامل پاتوژن و فاکتورهای خطر واژینوز باکتریال

دوره 13، شماره 4، مهر 1389، صفحه 9-13

10.22038/ijogi.2010.5830

ماشااله کاظم زاده؛ مریم کاشانیان؛ مریم صداقت


بررسی ارزش تشخیصی معیارهای بالینی آمسل (Amsel) در تشخیص واژینوز باکتریال

دوره 13، شماره 1، فروردین 1389، صفحه 33-38

10.22038/ijogi.2010.5871

فرزانه جعفرنژاد؛ سارا نایبان؛ کیارش قزوینی


ارزش اجزای معیار Amsel در تشخیص واژینوز باکتریال (گزارش مقدماتی)

دوره 12، شماره 3، مهر 1388، صفحه 17-22

10.22038/ijogi.2009.5884

مینو یغمایی؛ فرشید اربابی کلاتی؛ مهدی جهانتیغ؛ مسعود رودباری؛ بهارک سلطانی