نویسنده = %D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF%DB%8C%20%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B4%D8%8C%20%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%A7
بررسی تأثیر دانه شنبلیله بر شدت و مدت درد دیسمنوره اولیه در دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی همدان در سال 1395

دوره 21، شماره 4، تیر 1397، صفحه 25-33

10.22038/ijogi.2018.11224

سیده زهرا معصومی؛ آرزو شایان؛ حسن احمدی‌نیا؛ ریحانه ابراهیمی؛ رویا احمدی نیاتابش؛ شیرین مرادخانی؛ مریم فرهادیان؛ فرزانه سلطانی