The Iranian Journal of Obstetrics, Gynecology and Infertility
مجله زنان، مامایی و نازایی ایران
IJOGI
Medical Sciences
https://ijogi.mums.ac.ir/
0
1680-2993
2008-2363
fa
jalali
1397
9
1
gregorian
2018
11
1
21
9
online
1
fulltext
en
بررسی تأثیر عصاره هیدروالکلی برگ کرفس روی سقط و ویژگیهای مورفولوژیکی جنین موشهای سوری
The Effect of Hydro-alcoholic Extract of Celery (Apiumgraveolens) Leaves on Abortion and Morphological Characteristics of Embryo in Balb/C Mice
اصیل پژوهشی
Original Article
جنین، حاملگی، عصاره کرفس، موش سوری
Celery extract, Embryo, pregnancy, Syrian mouse
50
57
https://ijogi.mums.ac.ir/article_12135.html
Seyed Kazem
Bazazzadeh
سید کاظم
سید کاظم
بزاززاده
k_1361@yahoo.com
51357
No
M.Sc. of Anatomical Science, Faculty of Medicine, Shahid Sadoughi University of Medical Science, Yazd, Iran.
کارشناس ارشد علوم تشریح (آناتومی)، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، یزد، ایران.
Abbas
Shahedi
دکتر عباس
دکتر عباس
شاهدی
51358
Yes
Assistant Professor, Department of Biology and Anatomical Science, Faculty of Medicine, Shahid Sadoughi University of Medical Science, Yazd, Iran.
استادیار گروه بیولوژی و علوم تشریح، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، یزد، ایران.
Mortaza
Anvari
دکتر مرتضی
دکتر مرتضی
انوری
51359
No
Associate Professor, Department of Biology and Anatomical Science, Faculty of Medicine, Shahid Sadoughi University of Medical Science, Yazd, Iran.
دانشیار گروه بیولوژی و علوم تشریح، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، یزد، ایران.
Maryam
Yadegari
دکتر مریم
دکتر مریم
یادگاری
51324
No
Assistant Professor, Department of Biology and Anatomical Science, Faculty of Medicine, Shahid Sadoughi University of Medical Science, Yazd, Iran.
استادیار گروه بیولوژی و علوم تشریح، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، یزد، ایران.
Naeimeh
Akramzadeh Ardakani
نعیمه
نعیمه
اکرمزاده اردکانی
51325
No
PhD student of Food Science and Technology, Faculty of Nutrition Sciences and Food Technology, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran.
دانشجوی دکترای علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران.